
اینطورکی
تعداد بازدید : 36
خداحافظی با تورم ممکن هست؟
دانیال دایی داووداینا
طنزپرداز
خداحافظی در ایران اصولاً با همه جای دنیا فرق داره و شامل رسومی می شه که خدمت تون عرض میکنم.
مرحله اول: ادای خداحافظی | در این مرحله مهمون گرامی به خانمش اینا می گه: «کم کم بریم، بچهها فردا مدرسه دارن». تو این مرحله می خواد به صاحبخونه گرا بده که وقتشه شام رو بیاری. صاحبخونه هم می گه: «ای بابا، کجا؟ تازه سر شبه، میخوایم یه لقمه نون وپنیر دور هم بخوریم»!
مرحله دوم: گارد خداحافظی | تو این مرحله مهمون شامش رو خورده و حسابی گپ زده، اما هنوز نمی خواد بره فقط گاردش رو گرفته تا بچههاش کم کم آماده بشن. صاحبخونه هم می گه: «حالا چه عجلهای هست؟ داریم اختلاط میکنیم».
مرحله سوم: توفان جوک و خاطره | تو این مرحله مهمون از جاش بلند شده، بچههاش هم لباس پوشیدن، اما تازه جوکهای جدید و خاطرههای باحال به ذهن دو طرف خطور میکنه و هی می گن و غش غش میخندن. اما هنوز به سمت پلهها نزدیک نشدن.
مرحله چهارم: خداحافظی توأم با مردم آزاری | در این مرحله که به طور میانگین از 20 دقیقه تا چند روز ممکنه طول بکشه، مهمون و صاحبخونه دمِ در هی به هم می گن خداحافظ و برای قرار بعدی برنامه ریزی میکنن و اون قدر این کار رو انجام می دن تا مطمئن بشن کل محل بیدار شدن.
مرحله پنجم: بوق بلند و سکته دادن | در مرحله آخر هم مهمون گرامی تازه نشسته تو ماشین و یهو چند تا بوق بلند به نشانه تشکر میزنه تا سالمندان محل رو سکته بده! این جاست که اگه بچه کوچیکه عروسکش رو جا نذاشته باشه دیگه واقعاً می رن.
حالا همه اینا رو گفتم که بگم شاید به خاطر همین شیوه «خداحافظی طولانی» مسئولان ما دوست ندارن ما با تورم خداحافظی کنیم؛ درحالی که واقعاً گرونی مهمون خوبی نیست. بذارین بره دیگه، هرچند قشنگ صاحبخونه شده.