سلامت

اگرپایتان بوی بد می دهد، بخوانید

شما می توانید تعریق زیاد و بوی بد پا را برطرف کنید. تعریق زیاد پا ممکن است ناشی از رعایت نکردن بهداشت یا مشکل درسلامت فرد باشد.
درادامه مطلب به علل احتمالی تعریق زیاد پا اشاره می‌ کنیم؛ البته اگر قادر به کنترل این مشکل نیستید باید به متخصص بیماری‌های پا مراجعه کنید.
عرق زیاد پا با پوشیدن کفش‌های نامناسب
یکی از عوامل اصلی تعریق زیاد پا، پوشیدن کفش‌های نامناسب است،  پا یکی از مهم ترین اعضای بدن است اما متاسفانه بیشترافراد اهمیتی به کفش و انتخاب آن نمی‌دهند. پا به‌ دلیل قرار‌گرفتن در کفش محل مناسبی برای رشد باکتری‌هاست. اگردچارقارچ ناخن هستید حتما ازپماد مناسب برای مقابله با این مشکل استفاده یا  به پزشک مراجعه کنید.
درمان دارویی تعریق پا
تعریق زیاد پا(هایپرهیدروز) وضعیتی است که به درمان نیاز دارد و باید به پزشک مراجعه کرد. در این بیماری، غدد مولد عرق در برخی نواحی بدن با  اختلال مواجه و طی آن بدون دلیل مشخصی تعریق بیشتر می شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران، در برخی موارد جدی برای درمان و کنترل مشکل به مداخله دارویی نیاز است و در  موارد بسیار حاد حتی جراحی‌های سرپایی نیز انجام می‌شود.
پاهایتان را با یکی از مواد زیر شست وشو دهید:
چای: تانین موجود در چای یک عامل خشک کننده است. در نتیجه سه یا چهار عدد چای کیسه ای را در یک لیتر آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید و سپس مقداری آب سرد به آن اضافه کنید تا مایعی ولرم حاصل شود. حال پاهایتان را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مایع قرار دهید و سپس خشک کنید.
سرکه: محلول اسیدی نیز می تواند برای رفع بوی بد پا موثر باشد. برای این منظور یک فنجان سرکه را در یک لیتر آب بریزید و پاهای خود را هفته ای دو بار به مدت 15 دقیقه در آن قرار دهید.
جوش شیرین: این ماده پوست شما را قلیایی تر می کند و در نتیجه مقدار عرق را کاهش می دهد. برای این منظور یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را در یک لیتر آب بریزید و هفته ای دو بار به مدت 15 دقیقه پاهای خود را در این محلول قرار دهید. روش دیگر، پاشیدن پودر جوش شیرین در داخل کفش‌هاست.